Holdomaty

Holdomat, nebo také udržovací skříň, je, jak název napovídá, přístroj učený pro udržování pokrmů při nastavené teplotě. Holdomat slouží také k velice oblíbenému vaření při nízkých teplotách. Nízkoteplotní vaření je sice časově náročnější (vyříme většinou přes noc), ale výsledek určitě stojí za to. Pokrmy jsou chutnější i zdravější. Maso si zachovává plnou chuť a zůstává v něm vysoký obsah výživových látek, které se při běžném vaření ničí. Takto upravovaná zelenina zůstává plná vitamínů a má krásnou barvu.
Řadit dle:

Nízkoteplotní a udržovací skříň Bartscher Vitagar

Udržovací skříň Bartscher typu "holdomat" včetně vpichové sondy – určená pro šetrnou přípravu pokrmů při nízké teplotě – např. přes noc. Tímto snížíte ztráty, maso je rovnoměrně upravené a ušetříte energii. Po dosažení nastavené teploty v jádře potraviny (např. 73 °C) se automaticky přepne na provoz udržování. Varný prostor se zaoblenými rohy. Odnímatelné vodící lišty pro snadné čištění Z nerezové potravinářské oceli. COOK = Funkce nízkoteplotního vaření do 110 °C HOLD = Funkce udržování teploty potravin. Kapacita 3x GN 1/1 nebo 3 plechy 600 x 400 mm (hloubka 65 mm). Sonda pro měření teploty jádra potravin. - rozsah teplot: 30-110 °C - digitální ovládací panel - vzdálenost mezi lištami 80 mm - dveře s magnetickým zavíráním - příkon 1,2 kW / 230 V - rozměry: 505 (Š) x 715 (H) x 415 (V) mm - hmotnost 25 kg

SKU: 12168 76

od 39 860,10 Kč
Kategorie